Bakonybél Község Önkormányzata
© Minden jog fenntartva

 

Bakonyvári Vadszőlő Wellness Szálló és Étterem Szolgáltatásai

     
Cím: 8427. Bakonybél, Fürdő u. 45.
Telefon: +36 88/461-105 , +36 30/259-12-18
E-mail: bakonyvariandor@gmail.com
Honlap: http://www.bakonybel.extra.hu

Szolgáltatásaink:

 

DORBI, A CSI-HU-HU, gumikerekes sétavonat Bakonybélben

 

Látogassa meg Bakonybél kincseit Dorbival, a Csi-hu-hu sétavonattal!

Utunk során megnézzük a Borostyán-kutat, a kápolnát, (Szent Gellért remeteségének helyszínét), feldöcögünk a mészégető kemencéhez, hogy felidézzük a múltat és gyönyörködjünk a magaslesről a csodálatos panorámában. Sétavonatozunk a Gerence-patak partján, a régi csárda és a Bakonyújvári romok mellett, egészen az Odvaskő-barlang lábáig, majd kirándulhatnak a barlanghoz, ahol egykor betyárok tanyáztak.

Nyaranta hétvégeken indul a Pápai utcai buszmegállótól. Időtartam: 3-4 óra a kirándulással együtt. Részletes leírást, programajánlatot, kedvezményeket, további képeket, árakat a www.bakonybel.extra.hu oldalon talál. Információkérés, jegyelővétel, rendelés a bakonyvari@invitel.hu címen és a 88/461-105 telefonszámon, valamint a Vadszőlő Szálló és Étteremben /Bakonybél, Fürdő u. 45./ lehetséges. Kellemes program gyerekcsoportoknak, osztályoknak, családoknak, baráti társaságoknak, nyugdíjasoknak.
Csoportoknak egyedi ajánlatokat kínálunk, igény szerinti időtartammal, programmal, ellátással. Megrendelhető falunapra, lakodalomra, rendezvényekre is.

 

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK

Exkluzív jacuzzi és infraszauna.

 

BAKONYI BETYÁR BRINGA BÉRLŐ

 

Barangolja be Bakonybélt és környékét kerékpárral! Kerékpárkölcsönzőnkben 20 darab új, kifogástalan állapotú, üzembiztos, MEDIAN típusú kerékpár áll vendégeink és a Bakonybélben nyaralók rendelkezésére. A túraútvonal kiválasztásához segítséget, térképet biztosítunk.
Számos körtúra kínál programot, különböző nehézségi fokokban. Családosoknak gyerekutánfutó  illetve gyerekkerékpár is bérelhető.

1 db kerékpár bérleti díja

1-4 órára: 1 000 Ft,

24 órára: 1800 Ft

több napra: 1500 Ft/nap

Csoportos kedvezmények: 4 db kerékpár 5%, 8 db kerékpár 10%, 12 db kerékpár 15%

 

INTERNET SZOLGÁLTATÁS

 

Sokan nyaralás alatt is kíváncsiak e-mail-ben érkezett leveleikre, a friss hírekre, ismerőseikre.
Ezt teszi lehetővé bérelhető internetünk, mely éttermünkben található. Egy pohár kávé, tea, forró csoki, vagy egy pohár bor mellett böngésszen nálunk a világhálón!

         vissza